woensdag 16 juni 2010

WLD Activatie Molsbroek ONFF-063

Het weekend van 12/13 juni wordt meer en meer het hoogte punt van stations actief vanuit verschillende "Groene  locaties " over de ganse wereld. Groene locatie zijn Nationale parken, reservaten die door de organisatie WFF 'World Flora and Flauna" in Rusland een herkenning hebben gekregen. Aan elke locatie wordt door de organsatie WFF een referentie nummer toegekend. Voor het Molsbroek is dit ONFF-063. Dit prachtig stukje natuur wordt beheerd door de vzw De Durme, die in de regio van Durme, Donk en Schelde 370 ha oppervlakte natuurreservaat beheren, waarvan  170 ha in eigendom. Voor meer informatie over dit natuurreservaat Nr. 2, gaat u naar de webstek van de vzw De Durme. Lees hier over de verschillende soorten vogels die hier overwinteren, de planten die men hier aantreft, hun uitgebouwd bezoekerscentrum waar u het dobbelbier kunt proeven  link.

Onze sectie WLD activeerde deze identiteit op 12 juni en realiseerde circa 400 QSO. De log werd opgestuurd naar de WFF organisatie als ingave in hun database. Diegene die ons gewerkt hebben moeten eerdaags ON6WL/P als referentie aangemeld zien in hun logbestand.

De operatoren van dienst waren Frank EB5KAU, Johan ON5LY, Gino ON3TDT en Eddy ON6HE die het CW gedeelte voor zijn rekening nam. 

Hoe komt u er: via Google MAPS

Ons operator team in volle actie.

Ga ook eens kijken op de volgende link voor een reportage van het event door Johan , ON5LY. Hier link 

Hieronder het foto album van de activatie van ONFF-063.

1 opmerking:

  1. Dag Luk,
    Het was weer eens aangenaam vertoeven in ´t Soete Land van Waes..
    De activatie was een heel leuke ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.Een dag in de prachtige natuur van het Molsbroek,de weergoden die gunstig gestemd waren,heel wat verbaasde voorbijgangers die om uitleg kwamen vragen,400 qso´s in de log,bezoek van de conservator van het Molsbroek:Dhr.Andre Verstraeten,kortom..een perfecte dag.
    Bij deze wens ik iedereen te bedanken voor het welslagen van deze activatie.Zij het als operator,logistieke steun,de leden die ons bezochten,etc..
    Het was een waar genoegen om deze activatie met jullie te delen!!
    Aan al de leden van de club:Bedankt voor de gastvrijheid en tot een volgende geledenheid.
    Prettige vakantie en hou het veilig !!

    EB5KAU
    Frank

    BeantwoordenVerwijderen