dinsdag 7 september 2010

Velddag SSB 2010 met extra referentie WFF ONFF-063

Ook dit jaar waren we te gast op Boot&ski centrum "Del mare" te Waasmunster. Het weer was echt van de partij, wat uitnodigend was voor onze XYL's om zondagnamiddag op het terras van de boot&ski club een gezellige babbel namiddag van te maken. Gezien de Hamputten aanpallend zijn aan het Molsbroek, telde onze 24 uren werking ook voor de referentie ONFF-063 voor het WFF ONFF-Award. (meer info te vinden op deze blog zie label ONFF).
Niet minder dan 800 QSO's resulteerde in een totaal van nagenoeg 178.000 punten.
De log werd inmiddels doorgestuurd en bevestigd door de Fieldday crew van de UBA en werd tevens aangeboden bij het Coördinatie punt voor ON. Log wordt eerdaags upgeload naar de WFF database. QSL kaart met WFF referentie,is in voorbereiding en zal begin volgend jaar de deur uitgaan.

Wij draaiden on onderbroken 24 uren. De groep draaide prima, met een back-up mogelijkheid om op batterijen te draaien voor een 8 uren. Verschillende UPS's zorgde voor een stabiele voeding van de apparatuur. De batterijen werden bijgeladen hetzij door een externe lader van 30 Amp of de laders ingebouwd in de UPS'. Een realisatie van Eddy ON5JK.

De crew van operatoren waren Eddy, ON6HE, François ON4AUB, Willy ON5JE, Bruno ON3BV, Kristof ON3LK, Jacky ON3JK en Luk ON4BB.
Tevens wil ik alle leden bedanken die ons een bezoekje brachten of die op zaterdag meehielpen om de antennes, groep en shack op te stellen.



Marc, ON6HI bezocht verschillende Oost-Vlaamse secties op de velddag.Hier zijn foto impressie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten